Pikavippi 18v

Nykyään on melko yleistä että myös 18 vuotiaat etsivät lainaa netistä. Haasteena kuitenkin on se, että näitä lainoja harvemmin tarjotaan 18-vuotiaille, vaan monesti niiden saantiin vaaditaan ainakin pari vuotta enemmän ikää. Sen takia moni nuori kokee vaikeaksi vipin saamisen, sillä tarjontaa on lainoille paljon, mutta harva suostuu juuri heille lainaamaan.

Sivustot kuten pikavippi18v.net ja muut vastaavat ovat huomanneet tämän ongelman ja alkaneet tarjota ohjeita ja vippivertailuja juuri 18 vuotiaille. Ne vastaavatkin kysyntään jota ei muualta niin hyvin löydy. Niiden avulla on helppo löytää pikavippi 18v, ja myös vertailla eri lainapaikkojen hinnat ja kulut tälläisille lainoille eri summissa.

pikavippi 18v

Pikavippi 18v – Kuinka ne eroavat muista pikalainoista

18 vuotiaiden pikavipit ovat tavallisesti hieman erilaisia kuin monet muut, ja tunnettut tarjolla olevat lainat netissä. Suurin ero on yleensä siinä, että nuorille tarjotaan pienempiä lainoja kuin vanhemmille lainaajille. Yli 1000 euron lainan voi vielä saada, mutta jos haluaakin yli 2000 € lainaa, niin se voi tuottaa jo isompia ongelmia.

Samaten lainojen kustannukset ovat näissä vipeissä keskimäärin korkeammat. Nuorten pikavipit ovat kalliimpia, koska riskit ovat suuremmat kun lainataan 18-vuotiaille rahaa. Tämä näkyy samaten heti sitten niissä kustannuksissa. Toisaalta pikavippien vertailu kannattaa entistä suuremmin, sillä hintaerot näissä vipeissä voivat olla selvästi suuremmat ja enemmän vaikuttavat kuin monissa muissa “normaaleissa pikavipeissä”.

Viimeisenä yleisenä erona, joka ei kuitenkaan päde aina, voidaan mainita pikavippi 18v lainojen lyhyempi maksuaika. Yleisesti monissa näissä lainoissa maksuaikaa ei saa juuri paria kuukautta enempää, ja vain muutama paikka tarjoaa tälläisiä pikalainoja yli 1 vuoden maksuajalla. Jos siis etsit pitkää maksuikaa vipille, niin 18 vuotiaana sitä voi kyllä olla valitettavan vaikea löytää.

Tämän takia onkin hyvä asia käyttää näitä 18 vuotiaiden pikavippejä vertailevia sivustoja, koska ne säästävät paljon aikaa ja vaivaa lainan etsinnässä. Niiden kautta on nopein nähdä tarjolla olevat lainat, sekä myös hieman mikä niistä olisi itselleen paras. Ja varsinkin nytten kun moni näistä sivustoista on alkanut arvostella myös eri firmoja, niin luovat ne hyvän pohjan parhaan pikavipin etsintään.

Jos olet siis 18v, suosittelemme tutustumaan näihin sivustoihin lainaa etsiessäsi. Ne tekevät koko hommasta paljon helpomman ja nopeamman, kun ei tarvitse itse käydä läpi kymmeniä pikavippisivustoja, ja tulla hylätyksi suuressa osassa niistä. Paljon helpompi on käyttää näitä vippivertailuja.

Vippiii
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: