Luotettavan Lainan Löytäminen

Netissä on nykyisin suuri määrä erilaisia pikavippejä tarjoavia yrityksiä, mutta vain osa niistä on pidempään markkinoilla toimineita, luotettavia ja kohtuuhintaisia palveluita, joiden kanssa voi asioida luotettavasti. Tälle sivulle on listattu kaikki luotettavat pikavippipalvelut, joista saat lainat nopeasti ja varmasti tilillesi ilman ylimääräisiä kuluja. Ohjeita lainan hakemiseen sekä tietoa pikavipeistä ja maksuhäiriömerkinnästä löydät sivun yläpalkista.

Luotettava pikavippi

Parhaat kriteerit karsia luotettavat pikavippi-palvelut epärehellisistä ovat pitkään jatkunut yritystoiminta ja vakavaraisuus. Suuret pikavippi-yritykset ovat perinteisesti niitä luotettavimpia, sillä asiakkaiden tyytyväisyys saa heidät ottamaan samasta yrityksestä luottoa myös jatkossakin. Myös kaikki eduvalvontajärjestöön, Suomen pienlainayhdistykseen kuuluvat lainapalvelut ovat luotettavia.
Suurin osa alla luetelluista lainapalveluista ovat kaikki suuria ja pitkään alalla toimineita. Osa näistä yrityksistä on jopa yrittänyt saada Finanssivalvonnalta pankkitoimilupaa. Kohtuullisten korkojen lisäksi kaikista näistä palveluista voit lainaa hakea ilmaisella verkkohakemuksella.

Muutokset pikavipeissä ja lainsäädännössä

Pikavippejä koskeva lakimuunnos tuli voimaan 1.6.2013. Tässä uudistuksessa pikavipeille asetettiin korkokatto, jonka johdosta monet pikavippiohjelmat lopettivat toimintansa tai ne muuttuivat vastaamaan laissa asetettuja vaatimuksia. Alhaisemman korkotason vuoksi pikavipit ovat tänä päivänä asiakkaille edullisempia lainoja kuin aikaisemmin. Suurin osa palveluista rupeaa myöntämään suurempia lainoja pidemmällä maksuajalla.

Uudistunut pikavippi eli käyttölaina

Lakimuutosten myötä monet pikavippipalvelut ovat muuttaneet lainatuotteitaan perinteisistä pikavipeistä käyttölainaksi. Lainapalvelu tarjoaa asiakkaalleen käyttölainan eli tietyn määrän luottoa esim. 2000€, josta asiakas voi tehdä erillisiä pienempiä nostoja silloin, kun itse haluaa. Tässä tapauksessa asiakas ei voi nostaa yli 2000€ luotostaan ja maksaa vain siitä mitä käyttää. Suurin osa nykyisistä lainapalveluista ovat vaihtaneet perinteisen pikavipin käyttölainaksi, mutta muutamat pikavippipalvelut myöntävät perinteisiä pikavippejä vanhaan malliin.

Ohjeita lainan hakemiseen

hae lainaa
Pikavippejä on todella helppoa ja nopea hakea ja se tapahtuu yleensä nettihakemuksella, tekstiviestillä tai puhelinsoitolla. Näistä ehdottomasti paras vaihtoehto on nettihakemus, koska se on helpoin ja ilmainen tapa. Hakuvaiheessa voit useissa vippipalveluissa myös valita haluatko laskun sähköpostiisi vai paperilaskuna kotiisi. Pikavipin siirto tilillesi kestää alle 15min riippuen hieman palveluiden aukioloajoista.
Hakeminen nettihakemuksella
Tämä on yleisesti paras vaihtoehto, koska se on useimmiten ilmainen ja helpoin tapa. Täytät vain palvelun kotisivulla olevan hakemuksen ja sen jälkeen prosessiin kuuluu myös TUPAS-palveluun tunnistautumien eli käytät tähän tunnistautumiseen nettipankkitunnuksiasi, jonka jälkeen saat lainan hyväksymispäätöksen.
Hakeminen tekstiviestillä
Monessa pikavippipalvelussa ellei kaikissa on tämä hakemisvaihtoehto. Joillakin vippifirmoilla tekstiviestit on joko maksullisia tai maksuttomia. Kaikilta pikavippipalveluiden sivuilta löydät tarkemmat ohjeet heiltä tekstiviestillä hakemiseen, mutta yleisesti se tarkoittaa, että lähetät palveluun lainanhaku-viestin, he tarkistavat hakemuksesi ja lähettevät sinulle lainanhyväksymispäätöksen, johon vastaat vielä varmistusviestin, jonka jälkeen laina on hetken päästä tililläsi.
Hakeminen puhelimella

Helmikuussa 2010 tulleen lain jälkeen pikavipin hakeminen pelkästään soittamalla ei ole enää ensimmäisellä kerralla mahdollista, vaan ennen tätä on asiakkaan täytynyt tunnistautua verkkopankin kautta ja lainan hakijalla tulee olla tunnistautumisen todentava pin-koodi hallussaan. Tämän jälkeen pikavipin voi hakea ihan soittamallakin, puheluiden minuutti hinnat vaihtelevat 2e molemmin puolin.
Vippiii
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: